22 + 23 juni 2024 | Suikerunieterrein, Groningen

Deelnemen als exposant

Jouw producten op de Markt van het Noorden?

Struin rond over het drie hectare grote festivalterrein, langs de vele kramen die handgemaakte, lokale, organische, vintage, vinyl of andere creatieve producten aanbieden of strijk neer op het Biergarten terras. Ontmoet mensen, nuttig een verfrissend drankje in de zomer of een beker gluhwein in de winter, geniet van livemuziek en haal wat lekkers bij een van de foodtrucks.

Er zijn volop activiteiten voor kids, er is theater, er zal kunst worden geëxposeerd en je kunt met je hele familie op ontdekkingstocht in het Beleef Bos.

Laat je verassen en inspireren door het terrein en alle festiviteiten die tijdens de Markt van het Noorden plaats zullen vinden. Een gezellig dagje uit, elk seizoen weer, voor iedereen.

Mogelijkheden en prijzen

Ontdek de mogelijkheden en bijbehorende prijzen via de PDF hieronder. 

Hoe kun je jezelf aanmelden?

Schrijf je in voor de Markt van het Noorden door te klikken op de onderstaande link en laat daar je gegevens en voorkeuren achter. Wij kijken vervolgens of de aanvraag goed bij het concept van de Markt van het Noorden past. Pas na bevestiging van onze zijde is de aanmelding vervolgens een feit.

Heb jij een foodtruck en wil je ook graag op de Markt van het Noorden staan? Stuur dan een mail naar info@marktvanhetnoorden.nl. 

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws