22 + 23 juni 2024 | Suikerunieterrein, Groningen

VinoKilo

Vintage lovers opgelet!! Een van Europa’s grootste Vintage Kilo Sale komt naar de Markt van het Noorden. Kom langs voor een dag voor vintage en geef je kledingkast een upgrade met unieke en duurzame items! Op 22 en 23 juni wordt onze Romneyloods omgetoverd tot een “vintage shopping Mekka” door VinoKilo. 

VinoKilo is een internationaal bedrijf dat kleding verkoopt in steden als Barcelona, Berlijn, Parijs en Groningen! Vino Kilo is een van de grootste kleding evenementen in Europa. Speur tussen de tweedehands kleding op zoek naar verborgen schatten en reken deze af per gewicht. Alle artikelen zijn van de 60s tot 00s. Er zullen topmerken aanwezig zijn als Levi’s Denim, Adidas, Nike en nog veel meer. Vergeet niet wat toffe accessoires aan je shopping bag.

Zie voor meer info: www.vinokilo.events/collections/groningen

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws