22 + 23 juni 2024 | Suikerunieterrein, Groningen

The Swap Club

English below ­čĹç­čĆ╗

The Swap Club maakt het mogelijk om kleding en spullen te ruilen met die van een ander. Op deze manier laten we zien hoe leuk en effici├źnt het is om te swappen. Neem wat leuke kleding en spullen mee waar jij niks meer mee doet en swap het voor misschien wel je nieuwe favoriete trui of leuke decoratie voor in huis!

Hoe het werkt:

Je levert je inbreng in bij de ontvangstsectie, met een maximum van 5. ÔÇĘPer item dat je meeneemt krijg je korting. Er wordt samen met jou gekeken in welke van de 4 kortingscategorie├źn je item wordt ingedeeld, categorie A, B, C of D. A = 9% korting, B = 7% korting, C = 5% korting & D = 3% korting.
We zullen ons hierbij baseren op het merk, het type kledingstuk/spulletje, materiaal en de conditie van het item. Dit wordt opgeteld en vormt de korting die je krijgt op je totale aankoopbedrag.
Je zult met 5 ingebrachte items dus minimaal 15% en tot maximaal 45% korting krijgen!ÔÇĘ Nu ben je klaar om te verkennen wat er valt te swappen <3

De prijscategorie├źn lopen parallel aan de kortingscategorie├źn. Dus items in de categorie A zullen 9 euro kosten, items in B kosten 7 euro enzovoorts.

By the way, de entree is volledig gratuit!

Hou hier rekening mee:

Kleding moet nog in goede conditie zijn zodat de nieuwe eigenaar het meteen aan kan. Dingen met grote beschadigingen hebben we liever niet maar als je twijfelt: neem het vooral mee dan kunnen we ter plekke even kijken. Misschien schatten we in dat iemand anders er nog wel een draai aan kan geven. Verder is het zo eenvoudig als het klinkt!

Je korting blijft het hele weekend geldig, dus zowel zaterdag 22 juni als zondag 23 juni. Korting door ingebrachte spullen van zondag is dus wel maar 1 dag inzetbaar.

De ingebrachte spullen zullen ook te koop worden aangeboden voor niet-swappende maar ÔÇśgewoon tweedehands kopendeÔÇÖ bezoekers van de Markt van het Noorden. Op deze manier hopen we zoveel mogelijk items een nieuwe eigenaar te geven.

Maak een impact en kom gezellig swappen bij The Swap Club ­čÖé

The Swap Club enables you to exchange clothing and items with others, demonstrating how fun and efficient swapping can be. Bring along some nice clothing and items you no longer use and swap them for perhaps your new favorite sweater or cute decoration for your home!

Here’s how it works:

You drop off your items at the reception area, with a maximum of 5 items. For each item you bring, you receive a discount.
We’ll assess which of the 4 discount categories your item falls into: category A, B, C, or D.
A = 9% discount, B = 7% discount, C = 5% discount, & D = 3% discount.
We’ll base this on the brand, type of clothing/item, material, and the condition of the item. These discounts are added up to form the total discount on your total purchase amount. So with 5 items brought in, you’ll get a minimum of 15% and up to a maximum of 45% discount! Now you’re ready to explore what can be swapped <3

The price categories run parallel to the discount categories. So items in category A will cost 9 euros, items in B cost 7 euros, and so on.

By the way, admission is completely free!

Please keep this in mind:

Clothing must still be in good condition so the new owner can wear it right away. Items with significant damage are preferably not accepted, but if you’re unsure, feel free to bring it along so we can take a look on the spot. Perhaps we’ll assess that someone else can still make use of it. Other than that, it’s as simple as it sounds!

Your discount remains valid throughout the entire weekend, both on Saturday, June 22nd and Sunday, June 23rd. However, discounts earned from items brought in on Sunday will only be usable for one day.

The items brought in will also be available for purchase by non-swapping visitors of the Markt van het Noorden. This way, we hope to find new owners for as many items as possible.

Make an impact and come swap with us at The Swap Club ­čÖé

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws